01.5.01 Photo credit David Grandorge
01.5.02 Photo credit David Grandorge
01.5.03
01.5.04 Photo credit David Grandorge
01.5.05 Photo credit David Grandorge
01.5.06 Photo credit David Grandorge
01.5.07
01.5.08 Photo credit David Grandorge
01.5.09 Photo credit David Grandorge
01.5.10
01.5.11
01.5.12

House in Fulham
London, UK
2010-2012

The new pitched roof volume sits on top of a 1990’s flat roofed 3 storey house, retaining external spaces to the front and rear of the rooftop. The new family room is naturally lit in its four corners – a glass box and a small window to the front, a rooflight and a sliding door to the rear terrace. On the second floor bathrooms and bedrooms are reorganised, on the first floor a deep frame protects the existing south facing window and living room from excessive solar gain. The stairs accessing the new extension are enclosed by a glass box to the front that provides natural light to the lower levels of the existing stairwell.

Photography by David Grandorge